SMALL TOWN GIRLS

Small Town Girls spelar modern pop med rötter i den amerikanska södern. De har jämförts med artister som Emmy Lou Harris, Dixie Chicks och Taylor Swift, och karriären har gått från noll till hundra på mindre än ett år. Från att endast ha musicerat tillsammans i kyrkan och hemmavid är de nu aktuella som förband till Kendall från Big Time Rush. 20 stycken gig är kontrakterade runt om i USA. Deras första EP Do your Thing spelas flitigt på både radio och streams just nu.

Trots att gruppen funnits i ett drygt år endast är de tre tjejerna dock inga rookies. De har spelat tillsammans sedan de var 5 år gamla och med föräldrar som medverkat i gruppen BIG kan man faktiskt säga att musiken funnits med sedan modersmjölken. Small Town Girls består av Dorothea Lundvik, Cornelia Almqvist och Linnéa Sundin.

Trion kan bokas med bara gitarr och röster eller med kompband och passar perfekt om man vill skapa en skön stämning och i framtiden kunna säga: ”Innan de tog världen med storm, var de hos oss och spelade”.

Listen

Bookings