LINDA VARG

Ingen annan sjunger med sådan attityd och självklarhet som Sveriges Rockbrud nr 1. Publiken dras med och smittas av den karisma och energi som utstrålas från scen. Karriären har dock inte varit spikrak vilket förmodligen har gjort henne både ödmjuk och målinriktad. För tillfället är den amerikanska marknaden mycket intresseradmed både skivbolag och management som spår en lysande karriär som jämförts med självaste Pink och Gwen Stefani.

Karriären startade på riktigt 2001 då  Linda vann en plats i popgruppen Supernatural efter att ha medverkat i svenska Popstars på Kanal5.Hon sålde tillsammans med de andra medlemmarna i gruppen omkring 40 000 exemplar av sin debutskiva. Efter att 2007 släppt en singel under artistnamnet Linda Maxx medverkade hon  2010 i Idol. 12 augusti 2010 gifte hon sig med sångaren och The Voice Sverige vinnaren Ulf Nilsson, samtidigt lade hon till Varg som ett andra förnamn. Nu satsar hon hårt på en solokarriär och hon ber inte om ursäkt. Hon bjuder på rock med attityd och självklara refränger.

Linda Varg är det självklara valet om du vill ha en fest med attityd och drag eller om ni vill ha en riktigt bra Unplugged- act.