DE VAN

De Vans resa började när Eric De Van mötte producenten Diztord år 2007. Eric var inhyrd att sjunga i en signaturmelodi för ett tv program som senare sändes på MTV. Diztord såg direkt den stora potentialen i Eric, och deras samarbete funkade så bra att de bestämde sig för att börja jobba tillsammans.

Låtskrivar-duon insåg ganska snart att de hade riktigt bra material, och idén om att bilda ett band växte starkare och starkare för varje ny låt de skrev.

De Van hade sin första spelning tidigt på våren 2009 bara tre veckor efter den sista bandmedlemmen, trummisen, hade anslutit sig. Spelningen blev kritiker-rosad och den otroliga energin bandet visade upp den kvällen gjorde att alla inblandade blev säkra på att De Van skulle gå en ljus framtid till mötes. Debutalbumet ”Planet Botox” släpptes 2010 och uppföljaren ”Current end of Days” släpptes 2013. Båda albumen fick lysande recensioner från båda Amerikanska och Europeiska kritiker.

Just nu jobbar bandet för fullt i studion för att producera nytt material.
Men sin starka, välkända repertoar har dessa scen-veteraner sakta med säkert vunnit över de metall-älskande fansen världen över.

Listen

Bookings